Nega

Kako lahko ustavim neprijetne vonjave nog?

Negujte prekomerno potenje, nosite nogavice iz naravnih materialov, kot je bombaž in čevlje, ki omogočajo dihanje vaših stopal, ki zavira rast glivic in bakterij, ki povzročijo neprijetne vonjave. Če se trdovratno potite, vam lahko pomaga Scholl Fresh Step Antiperspirant sprej za osvežitev nog., vendar je higiena čevljev prav tako nujna. Uporabite dezodorant za čevlje, ki pomaga odstraniti neprijetne vonjave.

Scholl Fresh step sprej za osvežitev čevljev

Kako lahko negujem kurja očesa?

Najprej izberite udobne čevlje, ki preprečijo kurja očesa. Če so se le-ta že oblikovala, jih lahko ali odstranite ali jih zaščitite. Preizkusite izdelke na osnovi salicilne kisline, kot so obliži, tekočine ali kreme za odstranjevanje in po kopeli uporabite tudi strgalo. Za zaščito kurjih očes, sprostitev bolečin in manj neprijeten občutek zaradi drgnjenja, uporabite zaščitne obliže iz klobučevine, lateksa ali gela.

2 v 1 aplikator za odstranjevanje kurjih očes

Kako se lahko znebim žuljev?

Žulji povzročajo trenje zaradi teka ali novih parov čevljev. Po navadi se pojavijo na podplatih in na prstih. Scholl Blister Packs* ščitijo, zagotavljajo olajšanje in pomagajo pri celjenju žuljev.