Refleksna masaža stopalRefleksna masaža stopal Na naših stopalih se nahaja neverjetno veliko število živčnih končičev, ki jih ne moremo vedno stimulirati s hojo. Odkrijte, kako vam lahko pomaga refleksna masaža stopal.

 

Kaj je to?

Refleksna masaža stopal je posebna tehnika masaže, ki temelji na stimulaciji določenih predelov na stopalih, ki so povezani z določenimi organi v človeškem telesu.

Za kaj se uporablja?

Refleksna masaža stopal lahko pomaga stimulirati notranje organe, ponovno vzpostaviti psiho-fizično ravnovesje, razstrupljati in sproščati živčno mišično napetost. Posebej se priporoča pri psihičnih in čustvenih težavah ter za zmanjšanje anksioznosti in vplivov stresa.

Kako poteka masaža?

Masaža traja približno eno uro in se izvaja tako, da pacient udobno leži na masažni mizi z nekoliko privzdignjeno glavo. Terapevt s palcem pritiska in masira izbrane točke stopal, glede na načrt refleksnih točk.

Koliko masaž potrebujete?

Terapevt bo predlagal pravo število glede na vrsto težav, ki jih ima pacient. Na splošno pa velja, da je za vidne rezultate potrebnih vsaj 5-6 masaž.

Kakšni so rezultati?

Lahko pričakujete več energije in občutek sprostitve po celem telesu!