Lepa stopala

 

Domača pedikura je idealen čas za sproščanje in nego vašega telesa, vašo kopalnico pa spremeni v center za razvajanje!

Enkrat tedensko vašim prstom na nogah pokažite nekaj ljubezni.


1. Pripravite se vnaprej

Pripravite si vse, kar potrebujete za pedikuro ter se namestite v udoben predel vaše kopalnice. Če želite poslušati glasbo, je to kot nalašč za sproščanje ob vaši najljubših melodijah.

 

 

2. Mehkoba

Udobno se namestite in nanesite Scholl kremo za odstranjevanje odmrle kože z naravnim plovcem in sadnimi kislinami, ki odstranijo in regenerirajo kožo. Pustite, da se krema posuši na koži, nato odstranite posušeno mešanico s stopal ter s tem nežno odstranite delce odmrle kože.

3. Razvajajte se

Da bodo vaša stopala še mehkejša, uporabite Scholl Velvet Smooth baterijsko strgalo za stopala. To so napredni mikro valjčki, ki nežno odstranijo dele trde kože, vaša stopala pa so čudovita in gladka.

4. Oblikovanje

Stopala na hitro umijte s toplo vodo in kožo posušite z brisačo. Nato pristrizite zmehčane nohte in pobrusite robove.

5. Popolen užitek

Uporabite Scholl Dry Skin Instant Recovery kremo za suho kožo, ki močno vlaži kožo ter jo previdno vtrite v stopala. Ne pozabite na predele med prsti!

6. Nega

Če imate kurja očesa, je čas za uporabo Scholl 2 v 1 Corn Express pisala* – ki vam pomaga mehansko odstraniti površinske sloje kurjih očes.

7. Čudoviti nohti

Nanesite lak za nohte. Začnite s prozorno osnovo in za čudovit rezultat uporabite ločevalnik za prste.

8. Več barve!

Dodajte odtenek svoje najljubše barve z nanašanjem laka po sredini nohta, z dolgimi gibi od korena do vrha nohta, nato pa isto ponovite na desni in levi strani nohta. Vaša stopala bodo čudovita!