V vašem kovčkuBikini, krema za sončenje, šampon, zobna ščetka – pripravili ste vse potrebščine, kaj pa ste vzeli za vaša stopala? 

Na počitnicah morate vaša stopala negovati bolj kot običajno. Sicer jih lahko izpostavite soncu, vetru, pesku in morski vodi, ki imajo pozitivne učinke, vendar pa tudi nekaj neželenih. Poletje pa je tudi primeren čas, da pokažete vaša urejena stopala v sandalih.Kaj naša stopala potrebujejo na počitnicah

Preden odrinete, debelo in trdo kožo odstranite z izdelki za odstranjevanje le-te. Sonce, morska voda in klor v bazenih dehidrirajo vašo kožo, zato jo morate vlažiti.

Bodo počitnice polne sonca, morja in sprostitve?

Hoja po pesku je dobra za vaše sklepe, vendar zaradi nje vaša koža lahko otrdi. Uporabite Scholl Express stik za razpokane pete in ga nanesite na vaše pete, da bodo le-te mehke. Stik se v trenutku vpije in ne daje mastnega občutka. 
Ne pozabite na Scholl kremo za obnavljanje suhe kože, nanesite jo vsako noč. Odmrlo kožo odstranjuje z mikro kristali, ki se vpijejo v kožo, zagotavlja 24 urno globinsko vlaženje. Je čudovita za preprečevanje izsuševanja kože, ki ga lahko povzročijo pesek, sol in veter.

Stopala v gibanju

Hoja po plaži je čudovita vaja za oblikovanje vaših nog. 
Če greste plesat ali na večerjo, se ne odpovejte petkam. S seboj vzemite Scholl Ultra Slim Party FeetTM ki ublaži pritisk in prepreči bolečine, zato lahko celo noč preplešete z udobnim občutkom.

Greste hodit ali na treking?

Ne pozabite vzeti Scholl Fresh Step Antiperspirant sprej za osvežitev nog ki nevtralizira in uniči bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave, vaša stopala pa so suha in dišeča cel dan, celo v planinskih čevljih!